Vita:Pellengér/fullwar.hqweb.co.cc
Visszalépés | < Vita:Pellengér
1. eset
Szerkesztés
| Típus: | E-mail spam | |
| Feladó: | Szerverem (INFO@SZERVEREM.HU) | |
| Tárgy: | hatásos program. | |
| Érkezett: | 2010 február 5. | |
| Unod már, hogy köcsögölnek veled? Tégy valamit. Itt a lehetőség, hogy tölts le hacker programokat és intézd el a rosszakaróid. Oldalcim: http://fullwar.hqweb.co.cc/
.
| ||
| Eredeti: | Received: by easynet.easynetcom.hu (Postfix, from userid 33) id E96Exxx; Fri, 5 Feb 2010 21:26:59 +0100 (CET) To: xxx@domain.hu Subject: hat?sos program. From: Szerverem <INFO@SZERVEREM.HU> Reply-To: Szerverem <info@szerverem.hu> MIME-Version: 1.0 Content-type: text/plain; charset=iso-8859-2 Message-Id: <20100205202659.E96Exxx@easynet.easynetcom.hu> Date: Fri, 5 Feb 2010 21:26:59 +0100 (CET) Unod már, hogy köcsögölnek veled? Tégy valamit. Itt a lehetőség, hogy tölts le hacker programokat és intézd el a rosszakaróid. Oldalcim: http://fullwar.hqweb.co.cc/ . | |
| A spam vagy annak forrása az eredeti címzett védelme érdekében szerkesztett lehet. | ||
A spamelés adatai:
- A spamelés ideje: 2010. február 5.
- A spamet küldő IP-címe: 80.249.173.9
- A spamet küldő gépneve: mail.easynetcom.hu
- A spamet küldő gép elhelyezője: Magyar Telekom Nyrt. (forrás)
A reklámozott weboldal adatai:
- A reklámozott weboldal: fullwar.hqweb.co.cc
- A hqweb.co.cc weboldal IP-címe: 209.190.24.3
- A reklámozott weboldal elhelyezője: xlhost.com (forrás)
2. eset
Szerkesztés
| Típus: | E-mail spam | |
| Feladó: | Szerverem (INFO@SZERVEREM.HU) | |
| Tárgy: | hatásos program. | |
| Érkezett: | 2010 február 6. | |
| Elnézéseteket kérem.
Aki küldött a http://fullwar.hqweb.co.cc/ és hibás visszajelzést kapott az hamarosan megkapja Emailben a hozzáféréseket csak mobil szolgál totól le kell kérni a neveket köszönjük. . | ||
| Eredeti: | Received: by vps96.vz.syrius-software.hu (Postfix, from userid 33) id 57E6xxx; Sat, 6 Feb 2010 14:29:31 +0300 (MSK) To: xxx@domain.hu Subject: hat?sos program. From: Szerverem <INFO@SZERVEREM.HU> Reply-To: Szerverem <info@szerverem.hu> MIME-Version: 1.0 Content-type: text/plain; charset=iso-8859-2 Message-Id: <20100206122330.57E6xxx@vps96.vz.syrius-software.hu> Date: Sat, 6 Feb 2010 14:29:31 +0300 (MSK) Elnézéseteket kérem. Aki küldött a http://fullwar.hqweb.co.cc/ és hibás visszajelzést kapott az hamarosan megkapja Emailben a hozzáféréseket csak mobil szolgál totól le kell kérni a neveket köszönjük. . | |
| A spam vagy annak forrása az eredeti címzett védelme érdekében szerkesztett lehet. | ||
A spamelés adatai:
- A spamelés ideje: 2010. február 6.
- A spamet küldő IP-címe: 195.56.146.25
- A spamet küldő gépneve: titan.syrius-software.hu
- A spamet küldő gép elhelyezője: GTS Datanet (forrás)
Az oldalon a "Full Warez" felirat a bladenet.hu oldalra mutat, de a két oldal között nincs felfedezhető kapcsolat. --Fikablog 2010. február 7., 19:51 (UTC)
Az SMS fizetés adatai:
- Az SMS telefonszám: 06-90/619-319
- Az SMS kód: ktusz
- Az SMS aggregátor: Netfizetés.hu Kft. (forrás)
- Az SMS operátor: Pannon GSM Zrt. (forrás)
- Az SMS díja a weboldalon: 800 FT
- Az SMS díja a valóságban: 1000 Ft (forrás)
- 2010. február 6.: HQWeb: bejelentés ment.
- 2010. február 6.: Easynet Computer Kft.: bejelentés ment.
- 2010. február 6.: Syrius Software Bt.: bejelentés ment.
- 2010. február 6.: Magyar Telekom Nyrt.: bejelentés ment.
- 2010. február 6.: Netfizetés.hu Kft.: bejelentés ment.
- 2010. február 8.: Syrius Software Bt.: lekapcsolták az előfizető virtuális szerverét.
- 2010. február 8.: Netfizetés.hu Kft.: felszólította ügyfelét a telefonszám eltávolítására.